• Turnare-sape.ro

  Lucrari de turnare sape profesionale pentru
  pardoseli

  • Sapa autonivelanta
  • Sape mecanizate usoare in toata tara
  • Sape mecanizate pentru
   incalzire in pardoseala
  • Sapa usoara termoizolanta pe baza de perlita
  • Sape
   elicopterizate
  • Sape de egalizare constructii
  • Sapa semi-umeda
  Suntem specializati in turnarea oricarui tip de sape, cu produse extrem de eficiente si de inalta calitate.

Turnare sape mecanizate cu transport asigurat!
Turnare-sape.ro Turnare sape mecanizate, autonivelante, sape de egalizare si de nivel, sapa mecanizata pentru incalzire in pardoseala!

Sape nivelante, tinci, autonivelante constructii, din materiale profesionale si echipamente speciale

Realizam cele mai rezistente pardoseli din sape autonivelante de calitate

╚śapa de scurgere sau ╚Öapa lichid─â asigur─â o suprafa╚Ť─â neted─â ╚Öi lin─â, preg─âtit─â pentru aplicarea finisajelor de podea. Este o alegere excelent─â at├ót pentru proiectele interne, c├ót ╚Öi pentru cele comerciale. Este deosebit de potrivit pentru utilizarea cu ├«nc─âlzire prin pardoseal─â sau ├«n camere neobi╚Önuit. ├Än majoritatea aplica╚Ťiilor, utilizarea ╚Öapei curg─âtoare face economii semnificative de costuri ╚Öi de timp ├«n compara╚Ťie cu nisipul tradi╚Ťional ╚Öi ╚Öapa de ciment. Este rapid s─â se a╚Öeze, s─â se usuce rapid ╚Öi s─â prelungeasc─â durata de via╚Ť─â a podelei, deoarece nu exist─â nicio cr─âp─âtur─â. ├Än medie, echipa noastr─â poate pune 750 m2 ├«ntr-o singur─â zi.Putem gestiona podelele dvs. de la preg─âtirea p├ón─â la ╚Öapele lichide. Aceasta poate include montajul izola╚Ťiei ╚Öi instalarea ├«nc─âlzirii prin pardoseal─â. Vom face totul pentru tine in cel mai scurt timp, cu un buget acceptabil ╚Öi la un nivel de ├«nalt─â calitate.

Sapa nivelanta de pardoseala cu cele mai caltative materiale pentru orice tip de constructie

Izola╚Ťia sub pardoseal─â, selectat─â corespunz─âtor ╚Öi furnizat─â, v─â va ajuta s─â economisi╚Ťi bani pe facturile de energie. Este baza pentru multe dintre proiectele noastre. Izolarea ├«n pardoseal─â poate sta sub un sistem de ├«nc─âlzire prin pardoseal─â pentru a v─â asigura c─â toat─â c─âldura este transferat─â ├«n camer─â, nu ├«n sol. La fel, poate fi folosit ca funda╚Ťie pentru ╚Öapa de curgere, f─âr─â stratul de ├«nc─âlzire prin pardoseal─â, din acela╚Öi motiv. P─âstreaz─â c─âldura ├«n care dori╚Ťi s─â fie ├«n cl─âdirea/casa dvs. (sau din cl─âdire dac─â ave╚Ťi nevoie de o camer─â rece, dar se aplic─â acelea╚Öi reguli !). Putem furniza ╚Öi instala izola╚Ťii pentru pardoseala dvs. Putem chiar instala izolarea caselor existente prin montarea lor ├«ntre grinzi, ├«mpiedic├ónd curen╚Ťii ╚Öi cre╚Öterea temperaturii podelei cu p├ón─â la 3 ┬░ C. V─â putem izola podeaua ca un serviciu autonom sau va putem oferi un pachet complet care s─â includ─â izola╚Ťia, ├«nc─âlzirea ├«n pardoseal─â ╚Öi ╚Öapele.

Furnizam ╚Öi instalam izola╚Ťii pentru pardoseala Dvs. ╚Öapa de curgere
Efectuam lucrari de turnare sape de egalizare pentru constructii industriale si pardoseli

Turnare sape de egalizare pardoseli

Sapa de pardoseal─â este format─â din materiale pe baz─â de ciment ╚Öi amestecat─â cu nisip pe baza unui amestec adecvat ╚Öi aplicat pentru a asigura o suprafa╚Ť─â plan─â pentru finisarea podelei care este introdus─â pe suprafa╚Ťa ╚Öapei de pardoseal─â. Deci, ╚Öapa de podea este baza pentru finisajul podelei ╚Öi influen╚Ťeaz─â foarte mult performan╚Ťa finisajului podelei. Exist─â diferite tipuri de pardoseli de pardoseal─â care sunt specificate pe baza cerin╚Ťelor ╚Öi aplica╚Ťiilor ╚Öi a func╚Ťionalit─â╚Ťii podelei : Podele de ╚Öap─â necondi╚Ťionate, Podeaua de ╚Öap─â ├«mbinat─â, Podele de ╚Öap─â plutitoare, ├Änc─âlzit─â podea de ╚Öap─â. Urm─âtoarele sunt materialele utilizate pentru construirea de ╚Öape de pardoseal─â : ciment, nisip curat, ap─â si ocazional aditivii sunt ad─âuga╚Ťi pentru a ob╚Ťine propriet─â╚Ťi specifice. Materialele polimerice sau plas─â de metal sau sticl─â sunt probabil introduse pentru a ├«nt─âri ╚Öapa. Componentele de mai sus sunt amestecate ├«n mod adecvat pe baza propor╚Ťiilor materialelor preparate. Sapa de podea trebuie s─â aib─â o grosime adecvat─â, care se bazeaz─â pe tipul ╚Öapei ╚Öi pe frecven╚Ťele de aplicare.