șapă autonivelanta strat subtire

Acesta este tipul de ╚Öap─â ├«n care stratul ╚Öapei este lipit complet de substrat folosind un primer sau un agent de lipire. Acest tip de ╚Öap─â este ideal pentru ╚Öapele mai sub╚Ťiri, unde se a╚Öteapt─â ├«nc─ârc─âri mari. O ╚Öap─â lipit─â este ├«n general de 15-30 mm grosime.

Turnare-sape.ro

Sape nelipite incalzire pardoseala

Dup─â cum sugereaz─â ╚Öi numele, ╚Öapele ne-lipite nu sunt lipite direct de baz─â, deoarece nu este posibil─â cur─â╚Ťarea mecanic─â. Sapa ne-lipit─â este aplicat─â pe membrana termoizoltiei, a╚Öezat─â deasupra bazei de beton, care o separ─â de placa principal─â. Acest tip este ideal pentru grosimea mai mare de 50 mm pentru ╚Öapa standard ╚Öi 40 mm pentru ╚Öapele modificate.

Turnare-sape.ro

Sapa plutitoare

Pentru acest tip de ╚Öap─â, stratul de ╚Öap─â este a╚Öezat pe partea superioar─â a izola╚Ťiei pentru a crea pardoseal─â termoizolat─â. Sapa de egalizare este elementul care face ca diferentele de nivelare ale pardoselii sa fie acoperite si bineinteles, reprezinta o baza pe care se aplica straturi de piatra naturala, pachet, gresie sau orice alt strat pe care vi-l doriti dumneavoastra.

Turnare-sape.ro

Sapa aderenta cu spuma de beton

╚śapa cu greutate redus─â este un material de ╚Öpaclu celular de spum─â atunci c├ónd este aplicat pe o punte de beton din structur─â, formeaz─â un strat puternic, rezistent la foc, cu propriet─â╚Ťi izolate termice considerabile ╚Öi ofer─â o panta eficient─â pentru drenaj adecvat. Amestecarea ╚Öi turnarea ╚Öapei cu greutate redus─â se realizeaz─â cu o ma╚Öin─â automat─â compus─â ├«n principal din mixer, aerator, pomp─â, rezervor de ap─â, plac─â electric─â de tabl─â ╚Öi accesorii corespunz─âtoare, toate montate pe trailor speciali. Suprafa╚Ťa finisat─â a ╚Öapei cu greutate redus─â este neted─â, puternic─â ╚Öi u╚Öor de reparat ├«n cazul unei dezvolt─âri a fisurilor. Cu toate acestea, datorit─â factorului s─âu relativ ridicat de contrac╚Ťie, ├«n compara╚Ťie cu betonul sau ╚Öapa normal─â, aparitia fisurilor minore reprezint─â un fenomen inevitabil.

Turnare-sape.ro

Sapa flotanta

  • Sapa flotanta este acel material care nu trebuie sa aibe contact cu celelalte elemente din imprejurimi, iar pentru separarea acestora se va folosi o folie de polietilena.
  • Sapele flotante sunt folosite in domeniul rezidential si asigura un bun confort in interior.

Turnare-sape.ro

Sapa glisanta

Sapa glisanta (sapa cu straturi separatoare) este aproximativ aceeasi cu sapa aderenta, adica intre suport si sapa se adauga un strat separator din folie sau alt material. Rolul sapei glisante este doar de a avea un strat separator, nefiind vorba de o izolare de orice tip.

Turnare-sape.ro

Sapa de panta

Sapa de panta (sapa de nivel) este acea sapa care nu permite apei sa stea pe terasa si se pun sub hidoizolatie ca straturile sa nu fie afectate de apa.

Turnare-sape.ro

Turnare sape pardoseli

Ne asigur─âm s─â furniz─âm materiale de calitate superioar─â pentru turnare sapa autonivelanta de tot felul, pre╚Ťuri pentru toate buzunarele. Oferim solu╚Ťii pentru orice tip de lucrare, izolarea fonica si termica, proiectare tehnic─â ╚Öi pardoseli cu aditivi ecologici pentru beton.

Turnare-sape.ro

Sapa autonivelanta, mecaanizata si semi-umeda,

Turnarea sapelor mecanizate, autonivelante si semi-umeda, va ofera dupa uscare un strat perfect pentru a aplica gresie sau orice alt strat pe care vi-l doriti dumneavoastra. Sape mecaizate pentru confortul dumneavoastra, pe langa faptul ca aceste sape autonivelante sunt usor de turnat si au o uscare foarte rapida, preturile sunt pentru toate buzunarele si cu singuranta, efortul fizic nu mai este atat de mare ! Turnarea sapei mecanizate pentru incalzirea pardoselii se face ca orice alta sapa, insa grosimea sapei, care este un factor important, nu trebuie sa fie mai mare de 45 de mm. Sapa aderenta dupa cum ii spune si numele, este acea care se lipeste de structura existenta deja. Inainte de aplicarea sapei aderenta se uitilizeaza un primer de aderenta. Concretizarea sapei se efectueaza in principal ca strat de protectie pe diferite tipuri de acoperire. Sunt realizate pentru : constructii industriale, comerciale, rezidentiale.

Turnare-sape.ro